Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Centrul Ideal Contour va ofera posibilitatea de a achizitiona si oferi VOUCHERE CADOU. Voucherele sunt solutia ideala cand nu stiti ce cadou sa alegeti unei persoane dragi! Dvs. achitati un Voucher Cadou (valoarea o stabiliti dvs), iar ea sau dvs. puteti alege orice serviciu oferit de Salonul Ideal Contour. Avem o paleta larga de servicii, tratamente profesionale si tehnologii de ultima generatie pentru infrumusetare faciala si remodelare corporala: cavitatie, radiofrecventa, vacuum pulsatoriu si continuu, electrostimulare, endermologie LPG KEYMODULE si cu Dermocell, mezoterapie, microdermabraziune faciala si corporala, tratament cu oxigen hiperbaric, ultrasunete, impachetari corporale pentru slabire rapida, anticelulita si antivergeturi, masaj anticelulitic, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj de relaxare cu scoici calde, bronzare organica, epilare definitiva SPL si fotoregenerare SPL!


Voucher cadou Ideal Contour


Infrumusetare corporala Ideal Contour

Exemplu cadou: impachetare totala in ciocolata 50 minute - un rasfat total pentru corp si minte, alaturi de masaj de relaxare cu scoici calde de 90 minute! Voucherul Cadou este valabil 3 luni din momentul achizitionarii sale. Pentru informatii va rugam sa ne contactati.


In cazul in care doriti sa achizitionati un cadou ce contine produse profesionale corporale si/sau faciale, va invitam in cadrul centrului nostru pentru a face alegerea potrivita!

Produse revanzare ClinicCare in centrul Ideal Contour


Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.