Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Ce este voucherul cadou?


Centrul Ideal Contour iti ofera posibilitatea de a achizitiona vouchere cadou. Voucherele sunt solutia ideala cand nu stii ce cadou sa alegi unei persoane dragi! Valoarea o stabilesti tu, nu exista limita de suma, iar tu sau beneficiarul puteti alege orice serviciu oferit de centrul nostru din lista de tarife.

Pot plati si online, ca sa nu ma deplasez la centru?


Desigur! Plata se poate face prin transfer bancar, datele pentru transfer se regasesc in pagina noastra de contact. Dupa confirmarea platii iti trimitem voucherul in format electronic, iar tu il vei putea printa si completa.

Daca preferi sa ne vizitezi in centru, iti vom inmana in format fizic voucherul! In cadrul centrului, poti plati cash sau cu cardul. Gift Voucherul este valabil 3 luni din momentul achizitionarii sale.

In cazul in care doresti sa achizitionezi un cadou ce contine produse profesionale corporale si/sau faciale, te invitam in cadrul centrului nostru pentru a face alegerea potrivita! Pentru orice informatii te rugam sa ne contactezi si te ajutam cu mare drag!

 

Voucher cadou Ideal Contour


Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.