Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Hidradermabraziune

Ce este tratamentul facial prin Hidradermabraziune?


Tratamentul facial prin hidradermabraziune se bazeaza pe combinarea simultana si intr-un singur tratament facial a 4 etape importante: curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea tenului.

Rezultatele exceptionale ale tratamentului de hidradermabraziune se observa chiar dupa prima sedinta, prin curatarea profunda a porilor, indepartarea comedoanelor, indepartarea parazitilor dermali, reducerea dimensiunii porilor, imbunatatirea texturii pielii, tonifierea si hidratarea tenului. Hidrasermabraziunea se efectueaza cu un aparat performant si ultramodern, AquaClean™.
Tratament Hidradermabraziune la Ideal ContourTratament hidradermabraziune AquaClean in centrul Ideal Contour

Cum functioneaza aparatul de Hidradermabraziune?


Aparatul de hidradermabraziune AquaClean™ reprezinta un sistem inovator de curatare si control a sanatatii pielii, care functioneaza in 3 pasi esentiali pentru a dizolva impuritatile din ten si a trata cauzele aparitiei problemelor pielii. Totodata, furnizeaza hidratare si nutritie tenului, avand ca rezultat reducerea dimensiunii porilor si o piele mai curata si mai sanatoasa.

Tratamentul prin hidradermabraziune AquaClean™ asigura o penetrare adanca in tegument a solutiilor unice AquaClean™ care dizolva cu succes reziduurile de sebum, celulele moarte, comedoanele sau micro-organismele, urmand ca vacuumul sa le indeparteze in siguranta prin orificiile special create, Dual Suction™.

Toate cele 3 solutii ale tratamentului de hidradermabraziune AquaClean™, pe baza de acid lactic, acid salicilic, vitamine si extract de Portulaca Olarcea intra in contact cu pielea, aceste solutii fiind propulsate succesiv prin orificiul central al capetelor de tratament cu varf Radial™, dinspre centru, spre extremitati, sub forma de dispersie radiala.

Astfel, solutia raspandita prin miscare radiala asigura contactul cu pielea pentru o durata mare de timp, ceea ce inseamna ca solutia patrunde mai adanc si mai rapid, oferind astfel un nivel superior de curatare a tenului si un maxim de rezultat.

In acest mod se obtine un rezultat atat de exfoliere, cat si de microdermabraziune si de curatare a tenului in profunzime. Tratamentul este non-invaziv si non-iritant, dimpotriva, la finalul sedintei, tenul devine foarte curat, luminos si hidratat!

Tratamentul de hidradermabraziune faciala se realizeaza in cadrul centrului nostru in 4 pasi, cu solutii diferite:

Pasul 1. Solutia 1 pe baza de AHA - alfa hidroxiacidul cu acid lactic, ajuta la curatarea tenului prin dizolvarea celulelor moarte, a sebumului, a bacteriilor si a reziduurilor oxidate adanc in ten. Acidul lactic permeabilizeaza tenul prin exfolierea sa blanda si pregateste tenul pentru etapa urmatoare. Are o actiune non-iritanta.

Pasul 2. Solutia 2 bazata pe BHA - beta hidroxiacid, cunoscut drept acid salicilic, faciliteaza extractia punctelor negre fara durere, curata porii in adancime eliminand toate impuritatile din piele, curata sebumul din glandele sebacee si ajuta pielea sa respire, calmeaza tenul acneic si inflamat. Este un tratament de curatare intensa a zonei T, a zonelor cu comedoane sau acnee, fara iritatie.

Pasul 3. Solutia 3 ofera tenului curat suplimente hidratante si nutritive prin continutul sau de acid hialuronic, uree, vitamina B din extractul de Portulaca Oleracea, etc. Are un efect anti-oxidant, controleaza melanina, prevenind astfel aparitia hiperpigmentatiilor.

Pasul 4. Dupa completarea celor trei pasi si finalizarea tratamentului, Solutia 4 bazata pe ethanol, dezinfecteaza si curata intregul sistem, dupa fiecare tratament efectuat.

Ce trateaza tratamentul de Hidradermabraziune faciala si cui i se recomanda?


Tratamentul de hidradermabraziune este destinat tuturor tipurilor de ten. Este recomandat in special tenurilor mixte si grase, incarcate, asfixice, cu pori mari si congestionati, cu puncte negre, tenurilor acneice (inlatura Propionibacterium acnes - principala cauza de acnee vulgaris), pentru tratarea micro-organismelor (acarienii Demodex se hranesc cu celulele descuamate ale pielii si cu substanta grasa secretata de glandele sebacee ale pielii). Totodata, Hidradermabraziunea trateaza ridurile fine, hiperpigmentatiile si petele datorate varstei, rezultand o piele mai curata, un ten mai frumos si mai luminos, fara disconfort si fara timpi de recuperare.

Care sunt contraindicatiile hidradermabraziunii?


Femei insarcinate, leziuni si cicatrici cheloide, infectie pe zona tratata, piele foarte sensibila, tumori, interventii chirurgicale recente pe zona de tratament.


Tratament Hidradermabraziune faciala

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.