Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mainile pricepute ale unui terapeut. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie. Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 45 minute.Presoterapie

Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

Pentru cresterea eficientei tratamentelor de remodelare corporala se recomanda folosirea imediat dupa tratament a presoterapiei.

Terapia cu presoterapie se recomanda in special dupa efectuarea sedintelor de cavitatie, impachetari, radiofrecventa, vacuum, etc, pentru a ajuta eliminarea toxinelor din corp. Rolul sau in tratamentul de cavitatie este acela de a drena din organism continutul eliberat din celulele adipoase distruse de cavitatie.


Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de  remodelare corporala prin dinamizarea circulatiei limfei in spatiile  intercelulare, PRESOTERAPIA ESTE RECOMANDATA DUPA ORICE TRATAMENT DE REMODELARE  CORPORALA! Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat  intensificarea circulatiei limfatice de pana la 10-15 ori
 


Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.