Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

PowerShape2™ - LipoLaser + RadioFrecventa + Vacuum Endermologic

Cum functioneaza PowerShape2™?


PowerShape2™ este un echipament de ultima generatie de remodelare corporala si tratare a celulitei care combina efectul sinergetic al LipoLaser-ului, RadioFrecventei si Vacuum-ului Endermologic.


Noua tehnologie a RadioFrecventei integrata in role motorizate actioneaza pe o suprafata mult mai mare de tratament, ceea ce determina aparitia rezultatelor mult mai rapid.


RadioFrecventa impreuna cu LipoLaser-ul actioneaza simultan, genereaza incalzirea in profunzime a tesutului subcutanat, stimuleaza productia de colagen prin cresterea metabolismului celular, avand efect de crestere a fermitatii pielii si de reducere a circumferintei zonelor tratate.


Vacuum-ul Endermologic pulsatoriu si continuu - stimuleaza circulatia sanguina si drenajul limfatic, ceea ce duce la eficientizarea tratamentului.

LipoLaser - Lichefierea grasimii si tensionarea pielii


+ tratamentul cu LipoLaser lichefiaza celulele adipoase si reduce semnificativ dimensiunea celulelor adipoase pentru a scapa mai usor de grasimea localizata,

+ LipoLaser-ul modifica permeabilitatea membranelor celulelor adipoase, pentru a permite grasimii lichefiate sa iasa din spaţiul intracelular, de unde va fi eliminata prin metabolismul natural (se creeaza pori de tranzitie in adipocite si se accelereaza descompunerea trigliceridelor),

+ tratamentul LipoLaser este un procedeu de foto-bio-remodelare, fiind eficient in lichefierea tesutului adipos localizat, in reducerea circumferintei si edemelor, cu efect tensor asupra pielii,

+ prin intermediul diodelor de mare putere (120mW), LipoLaser-ul emite lumina intens focusata pe lungimea de unda de 650nm (rosu).
 


 

Efect LipoLaser la Ideal Contour

RadioFrecventa Bipolara si MultipolaraTerapia cu RadioFrecventa este un tratament estetic non-ablativ, actioneaza direct in profunzimea pielii, incalzeste tesutul in straturile superficiale cat si cele din adancime, fara a afecta stratul de la suprafata.

RadioFrecventa genereaza caldura in tesuturile tratate, iar cand pragul de 60°C este atins in straturile dermale, colagenul se denatureaza si fibrele se contracta. Se declanseaza o inflamare locala in ,,cascada”- ca raspuns la caldura excesiva - proces ce duce la formarea de colagen nou.

Avantaje RadioFrecventa

+  activeaza circulatia sangvina si drenajul limfatic,
+  stimuleaza metabolismul celulelor adipoase si activitaţile lipolitice, reducand grasimea localizata,
+  stimuleaza producerea colagenului si a elastinei, intensificand procesele de regenerare a pielii,
+  imbunatateste elasticitatea si fermitatea epidermului, pielea cu riduri si lipsita de elasticitate devenind mai neteda, ferma, tonifiata, cu o structura imbunatatita,
+  creste distributia intracelulara a oxigenului prin ridicarea temperaturii tesutului,
+  ofera tonifiere profunda, indiferent de varsta,
+  reduce vergeturile si previne aparitia acestora,
+  atenueaza aspectul de coaja de portocala - vizibil imbunatatit chiar de la prima sedinta.


Vacuum cu 3 Module Pulsatorii + 1 Modul Continuu 

+  terapia cu Vacuum stimuleaza mecanismele proprii ale corpului in lupta cu celulita fiind mai eficient decat oricare alt tratament,
+ vacuumul trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor,
+  creste activitatea fibroblastilor, faciliteaza dilatarea vaselor si circulatia oxigenului,
+  reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase,
+  reduce volumul celulelor adipoase in hipoderm,
+  permite livrarea energiei termice a RadioFrecventei adanc in tesut, datorita suctiei,
+  efect de stretching si de masaj a tesutului fibros,
+  reduce edemele, contureaza forma corpului. 

Rezultate PowerShape2™Tratament: reducerea circumferintei in zona abdomenului*
Subiect: Femeie 35 ani

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 1

Inainte de tratament

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 1

Dupa 4 sedinte

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 1

Dupa 6 sedinteTratament: reducerea circumferintei si tensionare in zona coapselor*
Subiect: Femeie 27 ani

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 2

Inainte de tratament

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 2

Dupa 3 sedinte

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 2

Dupa 4 sedinteTratament: reducerea circumferintei in zona spatelui*
Subiect: Femeie 35 ani

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 3

Inainte de tratament

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 3

Dupa 3 sedinte

Rezultate PowerShape2 LipoLaser la Ideal Contour - model 3

Dupa 5 sedinte* Rezultatele tratamentului corporal cu PowerShape2 difera in functie de tipologia fiecarei persoane in parte.

Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporala drenajul limfatic este recomandat dupa orice tratament de remodelare corporala, implicit si dupa tratamentul cu PowerShape2. Prin dinamizarea circulatiei limfei in spatiile intercelulare, drenajul limfatic are ca rezultat intensificarea curentului limfatic, de pana la 10-15 ori. Poti alege intre Presoterapie sau Dermocell - masaj transdermic vacuumat.
 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata, activitatea fizica si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate in lupta impotriva celulitei si a adipozitatilor localizate. Tratamentele corporale iti asigura aspectul neted al pielii, iti remodeleaza intregul contur corporal si iti sculpteaza armonios trupul. 

Cu ajutorul tratamentelor corporale iti reduci circumferinta, scapand de centimetrii in plus. Pentru a slabi in kilograme, corpul tau are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata. Pentru a-ti mentine rezultatele obtinute in urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuieste-te sa scapi treptat de obiceiurile care iti afecteaza silueta.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata - similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor - un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru sanatatea noastra, si apoi pentru aspectul corporal. 

Pe baza unei evaluari corporale gratuite, terapeutele centrului nostru iti vor recomanda si personaliza tratamentele corporale care ti se potrivesc cel mai bine, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate posibile.

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.