Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Masajul terapeutic a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a elimina oboseala, a restabili circulatia, a stimula glandele si a tonifica muschii si ligamentele. Masajul terapeutic cuprinde numeroase forme de masaj ce stimuleaza in profunzime, cu ajutorul degetelor, punctele vitale situate de-alungul meridianelor energetice.


Masaj terapeutic pe spatele clientei


De asemenea, masajul terapeutic este o metoda de tratament curativ a diferitelor afectiuni si dezechilibre patologice din organismul uman. Are caracter stimulant asupra organelor, care au tendinta de atrofiere prin nefolosire.

In urma sedintelor de masaj terapeutic se obtine un efect descongestionant si stimulant de revigorare generala a corpului prin accelerarea fluxului sanguin si limfatic. Masajul terapeutic este indicat deci si persoanelor sedentare. Poate ajuta in orice sport ca si la reducerea oboselii fiziologice precum si recuperarea dupa antrenamente sau suprasolicitari. Ajuta la cresterea performantei si inlaturarea accidentelor.

Masajul terapeutic inlatura acidul lactic si carbonic care se acumuleaza în muschi dupa un efort fizic, si care provoaca durerea si crampele ocazionale. Sunt accelerate cresterea si repararea tesuturilor printr-o circulatie eficienta in zonele afectate stimuland tesuturile in curs de vindecare, inlatura disconforul produs de unele raniri ale tesuturilor moi.

Tratamentele in cadrul masajului terapeutic au efecte spectaculoase in numeroase cazuri de multe ori complicate - nu exista scurtaturi in cazul unor astfel de tratamente: este nevoie de multa munca si daruire din partea terapeutului si de o experienta indelungata.

Masajul terapeutic este o terapie sigura si placuta cu beneficii multiple.


Masajul terapeutic elimina oboseala si tonifica muschii

Masajul terapeutic stimuleaza in profunzime


Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.