Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne
Masaj anticelulitic profesional

Masajul completeaza procedurile de remodelare corporala, fiind una dintre cele mai eficiente metode de  diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil.

In cadrul centrului nostru puteti beneficia de masaj anticelulitic, de relaxare, combinat, terapeutic, masaj cu scoici calde.

Terapia prin masaj actioneaza benefic asupra intregului corp, stimuland circulatia sangvina si limfatica si influentand favorabil sistemul nervos prin crearea unei stari placute de relaxare si calm.

In plus, masajul anticelulitic invioreaza tonusul muscular si elasticitatea pielii, impiedica formarea depozitelor de grasime din tesuturile pielii si combate celulita.

La Ideal Contour sedintele de masaj se fac in camere separate, pentru un plus de confort si intimitate.
             
     Ce putem trata prin masaj?

Durerile musculare si articulare, durerile menstruale, insomnia, anxietatea si stresul reprezinta doar cateva dintre cele mai frecvente situatii care beneficiaza de terapia prin masaj. Exista insa si afectiuni mai grave ameliorate in acest fel, masajul fiind utilizat astazi in multe ramuri medicale, cum ar fi: obstretica, ortopedie, reumatologie.

De fapt, e greu de numit o situatie in care nu e utila terapia prin masaj, imbunatatirea starii persoanelor care apeleaza la masaj este evidenta. Chiar si atunci cand nu suntem bolnavi, ci doar coplesiti de stresul cotidian, masajul reprezinta o excelenta metoda de relaxare!
   


In centrul nostru puteti efectua masaj de relaxare, masaj anticelulitic, masaj combinat, masaj terapeutic, masaj cu bambus sau masaj cu scoici calde!

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.