Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Ideal Contour va propune o impachetare cu gel de cafea (arde grasimea) si alge marine (accelereaza eliminarea) ce permite realizarea unor tratamente globale, complete si cu rezultate deosebite, inca de la prima utilizare.

Impachetarea anticelulita cu cafea se distinge prin capacitatea testata a activilor de a penetra epiderma si prin arderea deseurilor de metabolism si a grasimilor. Realizarea unui program complet de remodelare corporala pe baza de cafea si alge asigura rezultate neegalabile in tratamentele pentru slabit. Cafeina arde grasimea si are o actiune stimulanta usoara, ce favorizeaza relaxarea si starea de bine.

Impachetari cu cafea Ideal Contour

Pentru obtinerea celor mai bune rezultate tratamentul incepe cu un gomaj de alge ce detoxifiaza si oxigeneaza tesuturile, elimina impuritatile si celulele moarte, ocluzive, hidrateaza si pregateste pielea pentru tratamentul ce urmeaza a fi aplicat.

Actiunea initiala de detoxifiere este urmata de declansarea lipolizei favorizata de aplicarea lotiunii Heating Lotion pe zonele de tratatament. Aceasta lotiune contine lipozomi de Cafeina, extract de Iedera si iodina din Alge ce actioneaza pentru eliminarea deseurilor metabolice, arde grasimile acumulate in depozite, hidrateaza si revitalizeaza epiderma. Principii activi marini si cafeina avantajeaza pierderea in volum si greutate.

Urmeaza Gelul de cafea ce contine un concentrat de activi "arzatori de grasime" pentru pierderea rapida in greutate. Dupa modelajul necesar pentru penetrarea perfecta in piele, se infasoara cu film osmotic zona tratata si se lasa sa actioneze timp de 30-50 de minute la termocuverta sau la tunelul cu raze infrarosii. Impachetarea sub efectul caldurii va declansa si accelera intr-un mod deosebit eliminarea toxinelor, a depozitelor de apa si grasime "disponibilizate" in masajul de introducere in piele a gelului de tratament cu cafea.


Dupa desfoliere (nu necesita dus) se continua cu aplicarea Cremei termice anti-celulita pe zonele afectate de celulita. Crema termica combate celulita si garanteaza pierderea in volum datorita actiunii termice generate de guarana si lipozomii de cafeina. Extractul de iedera decongestioneaza tesuturile supraincarcate de lichide si actioneaza timp indelungat dupa tratament. O usoara inrosire pasagera a pielii acompaniaza tratamentul.

Ingredientii activi vor continua sa actioneze ore in sir dupa impachetarea anticelulita cu cafea, de aceea nu se recomanda dusul imediat  si consumul de alimente cel putin 2 ore dupa incheierea sedintei.
Impachetarea anticelulita cu cafea este contraindicata persoanelor care sufera de epilepsie, claustrofobie, hipertiroidie, sarcina, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis, etc), boli cardiace grave, diabet, hipertensiune, tumori, boli respiratorii grave, boli sangvine (tromboflebite, tromboze), la menstruatie, imediat dupa expuneri la soare sau solar, alergie la alge, contraindicatii medicale privind consumul de cafea.

Impachetari cafea in film osmotic la Ideal Contour


In cazul unor contraindicatii privind utilizarea paturilor termice (varice pronuntate, fragilitate capilara) procedura incepe cu gomajul de cafea, apoi aplicarea prin masaj a serului activ reducator /cooling lotion, iar dupa penetrarea acesteia se continua masajul cu Gel de cafea.  Acest masaj asigura introducerea in organism a concentratiei de activi "arzatori de grasime" necesara pentru pierderea in greutate si ameliorarea celulitei.

Se recomanda 2-3 sedinte saptamanal, in serii de cate 10-12 sedinte. Rezultatele sunt vizibile de la o sedinta la alta datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate. Respectarea de catre clienta a igienei de viata si alimentare permite pastrarea si accentuarea rezultatelor pe parcursul tratamentului.

Impachetarea anticelulita  cu cafea este psiho-activ si induce o noua dimensiune, de relaxare profunda, asociata unui efect extrem de benefic pentru psihic. El creaza starea de bine pe care v-o oferim in cadrul salonului!  Va asteptam la Ideal Contour!


>