Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Algoterapia, cu cel mai important rol al sau in declansarea lipolizei si accelerarea eliminarii deseurilor metabolice, dreneaza si remineralizeaza, lasand epiderma detoxifiata.

Impachetarea cu alge incepe printr-un Gomaj corporal, special adaptat pentru pielea cea mai fina. Curatarea pielii este realizata de particulele exfoliante, 100% naturale, bogate in calciu si magneziu ale algelor rosii coraliere de pe coastele Bretaniei. Gomajul detoxifica, oxigeneaza tesuturille, elimina impuritatile si celulele moarte fara sa agreseze pielea. In acelasi timp remineralizeaza si hidrateaza epiderma, pregatind-o pentru tratamentul ce urmeaza a fi aplicat.

Actiunea initiala de detoxifiere este urmata de declansarea lipolizei favorizata de aplicarea lotiunii Heating Lotion pe zonele de tratament. Aceasta lotiune contine lipozomi de Cafeina, extract de Iedera si iodina din Alge ce actioneaza pentru eliminarea deseurilor metabolice, arde grasimile acumulate in depozite, hidrateaza si revitalizeaza epiderma. Principii activi marini si cafeina avantajeaza pierderea in volum si greutate.

Pentru a asigura o disponibilitate maxima a algelor, specialistii de la Bleu & Marine Franta au selectionat si micronizat algele laminaria (extrem de drenanta) si spirulina (tonifianta si extrem de bogata in vitamine, acizi grasi esentiali si oligo-elemente) cu o tehnica dintre cele mai moderne. In amestec cu extrasul de alge de 20 de ori mai concentrat decat algele proaspete Bleu & Marine a realizat un gel care nu curge si care permite o împachetare pentru slabit si extrem de eficace pentru detoxificarea organismului.

Impachetari cu alge marine Ideal Contour

Astfel, Gelul de Alge reprezinta tratamentul initial in lupta cu slabitul si celulita. Se recomanda a se efectua, inaintea tratamentelor cu cafea - arzatoare de grasimi, sau a tratamentului anticelulitic cu ceai verde. Fiind extrem de concentrat in activi detoxifianti si drenanti este foarte eficace pentru suprimarea grasimilor si detoxifierea organismului. Activii marini vor penetra pielea si vor declansa si accelera eliminarea deseurilor de metabolism disponibilizate prin introducerea in piele a gelului de tratament cu alge.
 
Dupa modelajul necesar pentru penetrarea perfecta in piele, se infasoara cu film osmotic zona tratata si se lasa sa actioneze de 30-50 de minute la termocuverta sau la tunelul cu raze infrarosii. Impachetarea sub efectul caldurii va declansa si accelera intr-un mod deosebit eliminarea toxinelor, a depozitelor de apa si a grasimii "disponibilizate" in masajul de introducere in piele a gelului de tratament cu alge.


Dupa desfoliere (nu necesita dus) se continua cu aplicarea Cremei termice anti-celulita pe zonele afectate de celulita. Crema termoactiva combate celulita si garanteaza pierderea in volum datorita actiunii termice generate de guarana si lipozomii de cafeina. Extractul de iedera decongestioneaza tesuturile supraincarcate de lichide si actioneaza timp indelungat dupa tratament. O usoara inrosire pasagera a pielii acompaniaza tratamentul.

Ingredientii activi vor continua sa actioneze ore in sir dupa tratament, de aceea nu se recomanda dusul imediat si consumul de alimente cel putin 2 ore dupa incheierea sedintei.

Impachetarile cu  alge sunt contraindicate persoanelor care sufera de epilepsie, claustrofobie, hipertiroidie, sarcina, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis, etc), boli cardiace grave, diabet, hipertensiune, tumori, boli respiratorii grave, boli sangvine (tromboflebite, tromboze), la menstruatie, imediat dupa expuneri la soare sau solar, alergie la alge.

In cazul unor contraindicatii privind utilizarea paturilor termice (varice pronuntate, fragilitate capilara), procedura incepe cu gomajul de alge, apoi aplicarea prin masaj a Cremei Lipo-Reducatoare, iar dupa penetrarea acesteia se continua masajul cu Gel de Alge. Acest masaj asigura introducerea in organism a concentratiei de activi "arzatori de grasime" necesara pentru pierderea in greutate si ameliorarea celulitei.

Se recomanda 2-3 sedinte saptamanal, in serii de cate 10-12 sedinte. Rezultatele sunt vizibile de la o sedinta la alta datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate. Respectarea de catre clienta a igienei de viata si alimentare permite pastrarea si accentuarea rezultatelor pe parcursul tratamentului.

Tratamentele se recomanda a fi aplicate integral. O impachetare totala intensifica rezultatele si aduce maxim de beneficii corpului. Va asteptam la Ideal Contour!