Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Presoterapia este echivalentul unui masaj de drenaj limfatic efectuat de mainile pricepute ale unui terapeut. Functia de baza a aparatelor de presoterapie este de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica a picioarelor, a bratelor si a taliei prin umflarea si dezumflarea camerelor aflate in costumul de presoterapie. Aparatul functioneaza prin compresia blanda si diferentiata a aerului in fiecare camera de tratament. Acesta are programe de drenaj limfatic presetate, cu o durata a unui tratament complet de 45 minute.Presoterapie

Presoterapia este ideala pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno-limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin masajul de drenaj limfatic realizat, se deblocheaza ganglionii limfatici, se elimina stazele reducand circumferintele, se normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

Pentru cresterea eficientei tratamentelor de remodelare corporala se recomanda folosirea imediat dupa tratament a presoterapiei.

Terapia cu presoterapie se recomanda in special dupa efectuarea sedintelor de cavitatie, impachetari, radiofrecventa, vacuum, etc, pentru a ajuta eliminarea toxinelor din corp. Rolul sau in tratamentul de cavitatie este acela de a drena din organism continutul eliberat din celulele adipoase distruse de cavitatie.


Pentru imbunatatirea si amplificarea efectelor tratamentelor de remodelare corporala prin dinamizarea circulatiei limfei in spatiile  intercelulare, presoterapia este recomandata dupa orice tratament de remodelare corporala. Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat  intensificarea circulatiei limfatice de pana la 10-15 ori.


*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta, in functie de varsta, rata metabolica bazala, istoricul familial, stilul de viata, activitatea fizica si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate in lupta impotriva celulitei si a adipozitatilor localizate. Tratamentele corporale iti asigura aspectul neted al pielii, iti remodeleaza intregul contur corporal si iti sculpteaza armonios trupul. 

Cu ajutorul tratamentelor corporale iti reduci circumferinta, scapand de centimetrii in plus. Pentru a slabi in kilograme, corpul tau are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata. Pentru a-ti mentine rezultatele obtinute in urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuieste-te sa scapi treptat de obiceiurile care iti afecteaza silueta.

Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata - similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor - un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru sanatatea noastra, si apoi pentru aspectul corporal. 

Pe baza unei evaluari corporale gratuite, terapeutele centrului nostru iti vor recomanda si personaliza tratamentele corporale care ti se potrivesc cel mai bine, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate posibile.


 


Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.