Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Reguli de conduita – drepturile si responsabilitatile tale


Pentru a te bucura in totalitate de serviciile oferite de centrul nostru, te rugam sa citesti cu atentie regulile noastre de conduita, sa actionezi responsabil si sa fii constienta de faptul ca bunul simt si propria constiinta pot ajuta in asigurarea satisfactiei, sigurantei si confortului tau, al celorlalte cliente si al personalului centrului.

Este responsabilitatea ta sa:
- comunici preferintele, asteptarile si preocuparile tale,
- comunici informatii complete si corecte referitor la sanatatea ta si motivele vizitei tale,
- tratezi personalul si celelalte cliente cu respect si amabilitate,
- folosesti produsele, echipamentele si instructiunile tratamentelor asa cum ti-a fost explicat,
- aderi la regulile, eticheta si recomandarile noastre,
- respecti cu strictete regulile de igiena corporala in vederea unei bune desfasurari a sedintelor de tratament.

In calitate de clienta a centrului nostru, ai dreptul la:
- un ambient curat, sigur si confortabil,
- sa fii tratata cu consideratie, demnitate si respect,
- profesionisti care sa execute tratamentul conform protocoalelor, procedurilor si regulamentul intern,
- sa adresezi intrebari si sa primesti raspunsuri referitoare la tratamentele oferite de centrul nostru.
Reguli de conduita in centrul Ideal Contour

•  Iti sugeram sa ajungi la centru cu 10 minute inainte de ora programata, pentru a avea timp sa te pregatesti corespunzator pentru tratamente. Te rugam sa vii neinsotita (copii, persoane de sex masculin).

•  Din respect pentru clientele si personalul centrului, orice intarziere de-a ta la programare va fi scazuta din durata sedintei, astfel incat urmatoarele programari sa nu fie afectate. In limita posibilitatilor, vom incerca sa efectuam in totalitate sedinta ta de tratament. De asemenea, te rugam sa notezi si sa verifici cu atentie data si ora programarilor pentru a evita orice neintelegere ulterioara. Centrul nu isi rezerva dreptul de a te anunta in prealabil pentru programarile efectuate. Daca doresti acest lucru, te rugam sa ne comunici.


•  Din respect pentru clientele si personalulul centrului si pentru a evita plata unei penalizari de 100% din valoarea serviciilor rezervate, te rugam sa anulezi sau sa reprogramezi sedintele telefonic (nu prin e-mail sau sms), in timpul programului de functionare al centrului:

- cu 24 ore inainte de ora programata.
In caz contrar, sedintele la care nu te-ai prezentat iti vor fi scazute din abonament.

Te rugam sa tii cont de data aparitiei menstruatiei si sa nu faci programari in acea perioada. In cazul in care nu te prezinti la 2 programari consecutive, urmatoarele programari se anuleaza automat din programatorul centrului.

•  Plata poate fi facuta integrala sau in rate. Modalitatea de plata in rate a abonamentelor: ≤500 lei se achita integral, 501 lei - 1500 lei se achita in maximum 2 rate, 1501 lei – 3000 lei se achita in maximum 3 rate, >3001 lei se achita in maximum 4 rate. In cazul neachizitionarii unui abonament integral, la calculul sedintelor efectuate se aplica tariful sedintelor individuale, pana la plata integrala a acestuia. Programarile se fac in limita sumei achitate din abonament. Toate sedintele efectuate se noteaza in fisa ta de tratament si vei semna de fiecare data pentru efectuarea lor, pentru o evidenta clara si corecta.

• Abonamentele au o valabilitate de 3 luni de la data achizitionarii. Sedintele din abonamentele expirate (nu mai vechi de 6 luni de la data achizitionarii) se pot efectua cu conditia achitarii integrale (in totalitate) a unui nou abonament cu valoare similara abonamentului precedent sau a unui abonament de minim 10 sedinte tratamente corporale. Efectuarea tuturor sedintelor se va face pe parcursul celor 3 luni de valabilitate aferente noului abonament achizitionat. Abonamentele si bonusurile sunt netransmisibile si nu se impart cu alte persoane.

• Te rugam sa comunici terapeutilor nostri orice aspect pe care il consideri important (aspecte legate de sanatate, sensibilitati, intensitati folosite la terapii corporale - vacuum, masaj anticelulitic, endermologie, etc.) pentru a evita aparitia eventualelor leziuni vasculare.

•  Pentru rezultate maxime, alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu.

•  Asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, respectand normele si legislatia in vigoare. De asemenea, respectam cu strictete recomandarile producatorilor, astfel incat tratamentele sa ofere cele mai bune rezultate posibile. Serviciile prestate sunt oferite cu respectarea drepturilor consumatorilor conform legislatiei in vigoare, OG 21/1992.

•  Te rugam ne oferi feed-back-ul tau referitor la experienta ta din cadrul centrului nostru. Eventualele observatii si sugestii ne vor ajuta sa continuam in efortul nostru de a-ti depasi asteptarile. E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., contactat manager: 0722433921.

   Iti multumim si te asteptam cu drag!

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.