Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Inaintea inceperii oricarui tratament, se va face o evaluare a problemelor generale de sanatate in vederea alegerii unui tratament individualizat potrivit nevoilor si caracteristicilor dvs. Aceste date se completeaza in fisa personala de tratament in care se vor evidentia rezultatele obtinute. In fisa se va trece analiza completa corpoarala, masurandu-se dimensiunile (talie, solduri, coapse, genunchi; eventual–brate, glezne, bust), greutatea, procentul de grasime si de apa din corp, masa musculara, rata fizica si masa osoasa. Cantarul foloseste tehnologia analizatoarelor profesionale de compozitie corporala utilizate in centrele de slabit si remodelare corporala din strainatate!


Spre deosebire de cantarele obisnuite, acesta ofera o analiza completa corporala si parametri de mare precizie. Cantarul utilizeaza metoda BIA, metoda de analiza a impedantei bio-electrice. Acesta masoara compozitia prin transmiterea unui curent extrem de slab prin corp. Curentul traverseaza liber fluidele continute de muschi, dar intampina dificultati cand trece prin tesutul adipos. Aceasta rezistenta a tesutului adipos la curent este numita impedanta bio-electrica si este masurata exact de cantarul din centrul nostru.

De asemenea, se evalueaza stadiul si localizarea celulitei, se urmaresc retentia de apa si problemele de circulatie. Acestea permit recomandarea unui tratament corespunzator care sa tina seama de problemele si particularitatile clientei. De asemenea, clientei ii sunt prezentate contraindicatiile tratamentelor.

In urma acestor masuratori si evaluari, pe baza recomandarii personalului calificat din centru se va stabili de comun acord cu clienta un program individualizat de tratament (tipul de tratament, frecventa sedintelor, etc). Urmarirea rezultatelor se face atat pe parcursul abonamentului cat si la finalul acestuia, astfel incat, impreuna sa obtinem rezultate uimitoare!

Pentru rezultate maxime, alaturi de tratamentul ales se recomanda un consum moderat de calorii zilnic, in functie de activitatea fizica sau intelectuala efectuata. Niciun tratament corporal nu poate asigura rezultate garantate daca nu este asociat cu recomandari specifice in privinta igienei alimentare, stilului de viata si folosirea produselor la domiciliu. Chiar si grasimea inlaturata in urma unei liposuctii va reveni daca nu se face o schimbare a obiceiurilor. Se recomanda folosirea produselor acasa pentru a asigura continuitatea tratamentului si a maximiza efectele.

Atentie la dieta! Exista cateva produse alimentare care favorizeaza retentia de lichide in organism sau acumularea de grasimi. Substante precum cafeaua, excesul de sare, produsele lactate cu continut mare de grasimi, alcoolul, tigarile trebuie in mod special evitate datorita efectelor nocive bine cunoscute asupra organismului. Este important sa se bea 2 litri de apa pe zi, mai ales intre mese. Vitaminele naturale sunt extrem de necesare in aceasta situatie. Siliciul, extractele marine si extractele vegetale au efecte de drenaj, de activare a circulatiei si de distrugere a grasimilor.

Dupa terminarea abonamentului se recomanda mentinerea unei diete echilibrate si efectuareae sedintelor de intretinere, o data  la 7-10 zile.


Suntem o echipa bine pregatita, intotdeauna dispusa sa te ascultam, sa te ajutam sa-ti recapeti increderea in tine si sa te simti bine in corpul tau! Echipa Ideal Contour este alcatuita din personal feminin: kinetoterapeuti, fiziokinetoterapeuti, balneo-fiziokinetoterapeuti, tehnicieni maseuri, cosmeticiene, receptionere. Personalul participa in mod regulat la traininguri pentru tratamentele corporale si au diplome de absolvire pentru cursuri de masaj si de remodelare corporala.

Atmosfera intima, primitoare pe care o vei gasi in centrul nostru, profesionalismul si amabilitatea celor care te vor servi, preturi accesibile, calitatea serviciilor, varietatea acestora, vor face din centrul nostru cea mai buna alegere pentru tine, pentru frumusetea, sanatatea corpului si sufletului tau.

Clientele noastre au fost extrem de multumite de rezultatele obtinute, foarte multe dintre ele devenind cliente fidele ale centrului Ideal Contour!


Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.