Tel: 0729 789 606; 031-808 35 93

Contacteaza-ne

Ideal Contour Face & Body Skin Center ofera servicii specializate si personalizate in estetica faciala, remodelarea corporala si epilarea definitiva SPL.

Din anul 2006 testam tratamente corporale si faciale si le pastram doar pe cele mai eficiente, sigure, rapide si confortabile.

Dotati cu aparatura estetico-medicala noua si de ultima generatie, recunoscuta si certificata pe plan mondial, avem o gama extrem de diversificata de tratamente corporale si faciale ultramoderne, astfel incat iti oferim cele mai bune rezultate posibile.

Sustinuti in permanenta de o echipa de profesionisti orientati catre cliente, avem zeci de mii de ore de tratamente efectuate, ceea ce se traduce intr-o continua perfectionare a tratamentelor efectuate si fidelizare a clientelor. Tratamentele corporale si faciale sunt efectuate de catre personal medical calificat si intens pregatit in domeniu, pentru a garanta rezultate vizibile si de lunga durata.

Participam constant la traininguri si seminarii specializate sustinute de importatorii si distribuitorii de aparatura estetica-medicala si suntem la curent cu noile protocoale de tratament.

Cookie-urile ușurează procesul de afisare a serviciilor noastre. Utilizând serviciile noastre, ne permiteți să folosim cookie-uri.